donderdag 14 juli 2011

Zeeduivel spiesen met courgette

Ingrediënten
4 personen

450 gram zeeduivelstaart
2 courgettes
1 citroen
12 kerstomaatjes
8 laurierblaadjes
4 el olijfolie
2 el citroensap
1 tl verse tijmblaadjes
1/2 tl citroenpeper
snufje zout

Bereiden


Snijd met een scherp met de vis in blokken van ongeveer 5 cm. Snijd de courgettes in dikke schijven en de citroen in partjes.
Rijg de vis, courgettes, citroen, tomaatjes en laurierblaadjes aan spiesen.

Meng voor de saus olie, citroensap, tijm, citroenpeper en zout naar smaak in een kommetje. Bestrijk de vis, citroen en groente rijkelijk met de saus.
Rooster de spiesen in ongeveer 15 minuten, bestrijk ze regelmatig met de saus, totdat de vis gaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen