donderdag 14 juli 2011

Wraps met gerookte kip en avocado


Ingrediënten
4 personen

2 eetlepels mayonaise
125 ml zure room
300 gram gerookte kipfilet, in repen gesneden
1 rode ui, fijngesneden
10 bospeentjes, in plakjes
3 eetlepels munt, fijngesneden
1 rijpe avocado
1 limoen, uitgeperst
1 bosui
1 pak grote wraptortilla's (8 stuks)


Bereiden

Roer de mayonaise door de zure room en schep de kip, de ui en de bospeen erdoor. Breng de kipsalade op smaak met de munt, zout en peper. Halveer de avocado, schil 'm en wip de pit eruit. Snijd het avocadovlees in repen en besprenkel ze met twee eetlepels limoensap. Snijd de bosui in de lengte door. Halveer de  helften nog eens in de lengte en snijd de reepjes doormidden.
Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de kipsalade over de tortilla's en leg de avocado erop. Bestrooi met de bosui en klap een zijkant over de vulling. Rol de tortilla's op en serveer direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen