maandag 4 juli 2011

Reuzengarnalen met chili en feta


Ingrediënten
Voor 4 personen.

500 gram reuzegarnalen
75 gram boter
3 tenen knoflook, in plakjes
1 theelepel chilipoeder
1 bakje platte peterselie, fijngesneden
1 pakje feta, 200 gram

Bereiding

Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.

Verhit de boter in een pan en roerbak de garnalen met de knoflook en chilipeper 4 minuten. Voeg de peterselie toe en bak nog 1 minuut. Verkruimel de feta boven de garnalen en verwarm nog 1 minuut.
Lekker met een frisse komkommersalade en meergranen stokbrood.


* * *

Voor een komkommersalade schaaf ik plakjes van een komkommer, voeg wat olijfolie, witte wijnazijn, zout, peper en een heel klein beetje Sweet Chili saus toe.

Voor Sem was het recept met de chilipoeder iets te, ondanks dat hij redelijk pittig kan eten...

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen